Kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Najboljša načela o tem, kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva. Kateri so? Ali lahko ustvarite bogastvo s kreditnimi karticami? Preberite, če želite izvedeti več.

Ni slabe finančne situacije, iz katere ne bi mogli priti. Ne glede na to, ali živite od plače do plače ali imate nakopičen dolg, ki se ga zdi nemogoče odplačati, lahko prave finančne navade obrnejo mizo.

Vzemite me na primer; čeprav morda nisem milijonar, mi je za zdaj uspelo premakniti z negativnih 95.000 $ neto vrednosti na več kot 1 milijon $ neto vrednosti. Vse to je bilo mogoče s spremembo mojih finančnih odločitev in navad.

Kreditne kartice so neverjetna finančna orodja, ki vam lahko pomagajo znatno povečati svoje bogastvo, če jih dobro uporabljate. Če pa jih zlorabite, so lahko začetek vaše finančne bede. Medtem ko vam kreditne kartice ponujajo kreditne linije, ki jih lahko izkoristite za rast bogastva, so lahko tudi vir neskončnega dolga.

Torej, ali veste, kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva, ne da bi končali v nepopravljivih dolgovih? No, če ne, imamo za vas ravno idealno rešitev. Oglejte si naslednje strategije, da začnete svojo pot ustvarjanja bogastva.

Najboljše strategije o tem, kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva

1. Nakup naložbene nepremičnine

Nepremičnina je med najbolj stabilnimi in donosnimi panogami, v katere se lahko podate. Ko kupite nepremičnino, so vaše možnosti za izgubo denarja precej majhne. Pravzaprav ste skoraj prepričani, da boste na dolgi rok dobro zaslužili.

Kot sem že omenil, vaše kreditne kartice ponujajo odličen način za povečanje vaše kreditne ocene. In vaša kreditna ocena določa, koliko denarja so vam posojilodajalci pripravljeni posoditi.

Torej, če lahko dobro igrate s svojimi kreditnimi karticami, vključno s pravočasnimi plačili, v celoti odplačate bilance in ohranite nizko porabo kredita, lahko doseči kreditno oceno 800 in zgoraj. S tako oceno lahko dobite dovolj sredstev različnih finančnih institucij, da se podate v nepremičnine.

Naložbene nepremičnine so neverjetne možnosti, kako obogateti s kreditom. Torej, ne sedite samo na tem rudniku zlata! Uporabite svoje kreditne kartice in povečajte svoje bogastvo.

Toda preden se odločite za naložbo v nepremičnino, se prepričajte, da ste opravili raziskavo. Tudi z veliko verjetnostjo ustvarjanja dobička lahko še vedno ustvarite izgube, če dobite napačno nepremičnino.

Uporabite zaupanja vredne nepremičninske platforme, kot so Fundrise, DiversyFund, oz RealtyMogul. S takšnimi platformami ste prepričani, da boste dobili najboljšo ponudbo pri naložbah v nepremičnine. To je zagotovo ena najboljših strategij o tem, kako izkoristiti kredit za zaslužek.

Glej sorodno: Kako zbrati denar za vlaganje v nepremičnine

2. Nadgradite svojo lastnino

Ali nameravate kmalu prodati svoj dom? Če je odgovor pritrdilen, vam lahko vaša kreditna kartica pomaga zaslužiti več denarja s prodajo.

Namesto da bi nepremičnino prodali takšno, kot je, lahko uporabite limit svoje kreditne kartice za financiranje nekaterih popravil in preoblikovanja. S tem bo vaša nepremičnina pritegnila boljše ponudbe za nakup, s čimer boste zaslužili več denarja, kot ste sprva pričakovali.

Z denarjem lahko tudi uredite krajino in vključite uprizoritev doma, ko hišo date na trg. To vam lahko pomaga povečati vrednost vašega doma in tako pridobiti več denarja. Če se še vedno sprašujete, kako izkoristiti kreditno financiranje, da bi zaslužili denar, stavim, da se strinjate, da je to odlična možnost.

Namesto da bi ta kreditni limit uporabili za nakup potrošnega materiala, ga lahko vložite, kar vam omogoča, da pokrijete obresti in še vedno ostanete z nekaj denarja.

Na primer, uprizoritev doma, ki stane okoli 550 $, lahko po podatkih Realty Timesa dvigne vrednost vašega doma za več kot 2000 $. V tem primeru je uporaba vaše kreditne kartice za financiranje domačih uprizoritev odlična ideja.

3. Obrnite predmete za več denarja

Kreditne kartice imajo kreditne linije, ki vam omogočajo nakupe na kredit do določene omejitve. Kaj pa zaslužek z nakupi, ki jih opravite? To je povsem mogoče.

Ker lahko s kreditno kartico kupite skoraj vse, poskusite kupiti izdelke po nižjih cenah in jih preprodajati po višjih cenah. Če najdete nekaj podcenjenih predmetov, ki jih lahko spremenite ali prenovite za nadaljnjo prodajo z dobičkom, lahko s tem zaslužite nekaj denarja za povečanje ravni dohodka.

Več dobička s tem ustvarite, večje so vaše možnosti, da pravočasno odplačate stanje na kreditni kartici, povečate svojo kreditno oceno in posledično svoje bogastvo – še posebej, če ta denar ponovno vložite.

Lahko tudi poskusite kupiti starine, če imate dobro oko, in zaslužite neverjetno dober denar, ko jih preprodajate. Poiščite predmete, ki vam bodo prinesli višjo stopnjo dobička. Če torej niste prepričani, kako uporabiti kredit za bogatenje, lahko zagotovo preizkusite to strategijo.

4. Uporaba 0% kreditnih promocij

Za podjetnike, kredit brez obresti lahko pride prav pri zagonu ali krepitvi vašega podjetja. To vključuje kreditno linijo 0 % APR za določeno obdobje. Če odprete tak račun kreditne kartice, lahko sredstva uporabite za rast svojega podjetja ali ga začnete brez dodatnih stroškov.

In obstaja veliko podjetij, ki jih lahko začnete s tem financiranjem. Ne glede na to, ali želite odpreti spletno trgovino za začetek prodaje izdelkov na spletu ali celo začni blog ki vam bo kasneje prislužil milijone, vam 0-odstotni APR kredit omogoča prav to. Vendar pa bo znesek financiranja določil vrsto podjetja, ki ga boste začeli.

Edina stvar, ki jo morate storiti, je zaprositi za kreditno kartico z najboljšimi pogoji, ko gre za brezobrestne kreditne promocije. Wells Fargo ima na primer kreditno kartico z neverjetno dolgo uvodno pogodbo 0 % APR. S takšnimi lahko brez večjih skrbi začnete ali povečate svoje podjetje.

5. Svoj dolg s kreditne kartice spremenite v dobro dolgov

V večini primerov se dolg po kreditni kartici šteje za slabo terjatev zaradi visokih obrestnih mer. Poleg tega večina ljudi zlorablja limite svojih kartic s stvarmi, ki ne dodajajo vrednosti njihovim financam.

Ker pa iščemo, kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva, to pomeni, da obstaja način, da napačno predstavo obrnemo. Za ustvarjanje bogastva lahko uporabite iste kreditne kartice.

Edini način za to je rast kreditna ocena, ki vam omogoča dostop do cenejših posojil in še večjih limitov.

Ko dobite cenejša posojila, jih uporabite za vlaganje in vodenje podjetij, ki vam prinašajo več dohodka. Na ta način ste namesto samo kopičenja kreditnega dolga ustvarili nekaj dohodkov.

6. Investirajte vase: uporabite kreditno kartico za plačilo tečaja

Kaj je boljšega kot dolgoročno zaslužiti s tem dolgom na kreditni kartici? Plačilo tečaja, ki vam bo pomagal zvišati plačo s kreditno kartico, se sliši kot odlična možnost.

Če ste zaradi skromne plače živeli od plače do plače, lahko uporabite tudi to kreditno omejitev za povečanje tega dohodka. Z višjim dohodkom lahko živite boljše življenje in imate kaj dodatnega za varčevanje ali vlaganje.

In s spletnimi naložbenimi platformami, ki zahtevajo zelo malo, da začnete vlagati tudi v nepremičnine ali delnice, boste na poti k ustvarjanju bogastva. Na primer platforma, kot je Fundrise zahteva, da imate samo 10 $ za začetek vlaganja. In z okoli 1000 $ lahko dostopate do večine naložbenih priložnosti platforme.

Kot pravi pregovor, znanje je bogastvo! Izberete lahko tečaj iz česar koli, vključno z borznim trgovanjem, dropshippingom ali celo nepremičninami. Vsak od teh tečajev lahko spremeni vaše finance, saj imate več znanja in možnosti za zaslužek. Še bolje, lahko se naučite, kako bolje upravljati s svojim denarjem in povečati svoje bogastvo.

Dobra stvar pri plačilu pristojbin s kreditno kartico je, da lahko denar odplačate tudi z do 12 obroki. To pomeni, da boste končali svoj kratki tečaj in začeli zaslužiti več. Vendar vedno upoštevajte, da hitreje kot lahko odplačate svoj dolg, nižje bodo obrestne mere.

5. Izkoristite razpoložljive popuste

Pri ustvarjanju bogastva je pomemben tudi najmanjši prihranek pri izdatkih! Če lahko prihranite pri nakupih, to pomeni, da boste imeli več denarja za vlaganje v podvige, ki vam lahko prinesejo še več denarja.

Dobra stvar pri kreditnih karticah je, da ponujajo številne možnosti za popuste. Ne glede na vrsto izdelka ali storitve, ki jo želite kupiti, naj gre za oblačila, jedilnico ali potovanja, so popusti povsod. Včasih vam nekatere kreditne kartice omogočajo uživanje celo do 50 % popusta na izdelek ali storitev.

Na primer, če ste načrtovali počitnice na Karibih za 3000 $ in vaša potovalna kreditna kartica ponuja 30 % popusta na to potovanje, boste prihranili 700 $. Zdaj je to dober znesek denarja, ki ga lahko vložite v drug podvig, ki ustvarja denar.

Čeprav priložnosti morda ne obstajajo vedno, se lahko prepričate, da lahko kadar koli se pojavijo, izkoristite in prihranite nekaj denarja. Na primer, lahko kupite stvari na veliko, da dobite nekaj popustov in prihranite nekaj denarja.

Edino, čemur se morate izogibati, je nakupovanje stvari, ki jih niste nameravali kupiti, samo zato, ker so znižane. To lahko vašim financam povzroči več škode kot koristi.

Uporabite kreditne kartice, da izboljšate svoj kreditni rezultat

ustvarjanje bogastva

Medtem ko izkoriščate kreditne kartice, se vedno izogibajte pastem, ki bi lahko vodile do neskončnih dolgov. Tukaj je nekaj neverjetnih nasvetov, ki vam bodo pomagali uporabiti svoje kreditne kartice za izboljšanje kreditnega rezultata in pridobivanje bogastva.

1. Ohranite nizko stanje

Ena skupna lastnost milijonarjev je, da ohranjajo stanje na svojih kreditnih karticah čim nižje. In prav ste prebrali! Medtem ko želimo povprečni »mi« porabiti vsak cent našega kreditnega limita in nabirati preveč dolgov, ki obremenjujejo naše finance, milijonarji delajo nasprotno.

Ne presežejo svoje kreditne omejitve in zagotavljajo, da se na koncu vsakega obračunskega cikla počistijo stanja na njihovi kreditni kartici. To jim ne pomaga le pri pridobivanju višjih kreditnih omejitev od svojih izdajateljev, ampak tudi poveča njihovo kreditno oceno. Višje kreditne ocene jim v zameno omogočajo dostop do še več kreditov finančnih institucij in po nizkih obrestnih merah.

S tako širokim naborom kreditnih in posojilnih možnosti imate denar za razvoj vašega podjetja ali vlaganje v različne panoge, kot so nepremičnine, kmetijstvo ali celo tehnologija, in povečati svoje bogastvo.

Iz tega razloga, če želite, da kreditne kartice delujejo za vas, ne živite preko svojih zmožnosti. Porabite, kar si lahko privoščite, in postopoma rasti.

2. Pravočasna plačila

Zamuda pri plačilih stanja s kreditno kartico vodijo le do dodatnih obresti in glob. Zdaj to škoduje vašim financam in vaši kreditni sposobnosti. Vaša kreditna ocena se zmanjša, kar zapira vrata in priložnosti za najemanje posojil.

Ko uporabljate limit kreditnih kartic, poskrbite, da boste plačali pravočasno. To pomaga preprečiti zamude pri plačilu in vam omogoča ohranjanje pozitivnega kreditnega rezultata. Vedno ne pozabite, da vaša kreditna ocena daje posojilodajalcem pregled vaše zgodovine odplačil. In noben posojilodajalec ne želi posojati denarja osebi z velikim potencialom nevračevanja.

Učenje, kako izkoristiti kreditne kartice za ustvarjanje bogastva, ni vse zapleteno. Potrebujete le prave nasvete in sposobnost sprejemanja pravih odločitev.

3. Imeti več kreditnih kartic

Čeprav se morda zdi slaba ideja, je dejansko koristno imeti več kreditnih kartic. Vendar jih morate dobro uporabiti.

Dejstvo je, da vam lahko več kreditnih kartic pomaga povečati vašo kreditno oceno. Kako? Z uporabo kredita!

Vaša poraba kredita, ki je znesek dolga, ki ga dolgujete v primerjavi s skupnim zneskom, ki je na voljo na vaši kreditni liniji, pomembno vpliva na vašo kreditno oceno. Ohranjanje nižje porabe kredita pomaga povečati svojo kreditno oceno, velja pa tudi nasprotno.

Če imate več kreditnih kartic, vam pomaga ohraniti nizko izkoriščenost kredita (ki jo strokovnjaki priporočajo pri 30 %), medtem ko imate še vedno dovolj kredita, da pokrijete svoje potrebe.

Na primer, če ima vaša kartica omejitev 3.000 USD in porabite približno 2.500 USD, je vaša izkoriščenost kredita 83%. Zdaj je to izjemno visoko in bo delovalo v nasprotju z vašo kreditno oceno.

Če pa lahko razdelite 2500 $ med štiri kreditne kartice, boste izpolnili svoje potrebe, hkrati pa ne boste presegli razmerja dolga. Torej, če ste ta denar uporabljali za vlaganje, lahko zaslužite denar, hkrati pa povečujete svojo kreditno oceno.

To je en učinkovit nasvet o tem, kako izkoristiti dolg za ustvarjanje bogastva, ki bi ga morali povečati.

Povezani viri

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Leave a Comment

error: Content is protected !!