Najboljše platforme za trgovanje z možnostmi za vlagatelje, ki želijo razširiti svoj portfelj

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Oglaševalsko razkritje

Ta članek/objava vsebuje reference na izdelke ali storitve enega ali več naših oglaševalcev ali partnerjev. Morda bomo prejeli nadomestilo, ko kliknete povezave do teh izdelkov ali storitev

Trgovanje z opcijami je napredna naložbena strategija, ki vlagateljem omogoča, da svoje portfelje dvignejo na višjo raven. Opcije imajo večje tveganje kot večina naložb, hkrati pa ponujajo odlično priložnost za povečanje dobička ali zavarovanje pred tveganjem svojega portfelja.

Če pa ste pripravljeni začeti trgovati z možnostmi, boste morda opazili, da ta strategija trgovanja ni na voljo pri vseh spletnih posredniških družbah, stroški pa se lahko razlikujejo od enega do drugega posrednika. Tukaj je nekaj najboljših platform za trgovanje z možnostmi na trgu trenutno.

Najboljše platforme za trgovanje z možnostmi

TD Ameritrade

TD Ameritrade je ena največjih borznoposredniških družb na trgu. Strankam služi že skoraj 50 let in je bil eden prvih, ki je ponudil spletno samostojno vlaganje. Posrednik ponuja cenovno ugodno spletno trgovanje z možnostmi za samo 0,65 USD na pogodbo, pa tudi veliko spletnih izobraževalnih in analitičnih orodij, ki vam pomagajo razumeti trgovanje z opcijami.

Ključne funkcije

Nizke pristojbine: TD Ameritrade ponuja brez provizije in nizko provizijo v višini 0,65 $ za opcijske pogodbe.

Statistika možnosti: Spletna orodja TD Ameritrade vam omogočajo uporabo statistike možnosti za ustvarjanje vaše strategije in prepoznavanje možnih gibanj cen. Prav tako lahko pretehtate potencialno tveganje in nagrado vašega posla s preizkušanjem različnih scenarijev »kaj če«.

Možnosti s pomočjo posrednika: Če raje ne bi šli sami, vam lahko posrednik pomaga pri trgovanju z opcijami za dodatnih 25 USD na pogodbo poleg obstoječih 0,65 USD.

Izobrazba: TD Ameritrade ponuja različna izobraževalna orodja in vire, ki vam pomagajo spoznati možnosti, preden jih uporabite.

Za koga je

TD Ameritrade je kot nalašč za vlagatelje, ki želijo napredna orodja, vključno s statistiko možnosti, verjetnostmi in možnostjo tehtanja več scenarijev.

Prednosti

 • Brez provizije in nizke pogodbene provizije pri trgovanju z opcijami
 • Brezplačna orodja za statistiko možnosti in analitiko
 • Na voljo je trgovanje z opcijami s pomočjo posrednika

Slabosti

 • Napredna platforma za trgovanje TD Ameritrade je morda pretežka za začetnike trgovcev z opcijami


E*TRGOVINA

E*TRGOVINA je bilo ustanovljeno leta 1982 in je začelo s spletnim trgovanjem le leto pozneje, s čimer je postalo veteran v prostoru spletnega trgovanja. Podjetje, ki je zdaj v lasti Morgan Stanleyja, ponuja trgovanje brez provizije in cenovno ugodne opcijske pogodbe, zaradi katerih je privlačna možnost, če iščete platformo za možnosti.

Ključne funkcije

Nizke provizije za pogodbe o delniških in indeksnih opcijah: Plačate samo 0,50 USD na pogodbo, če kupite več kot 30 poslov na četrtletje. Če kupite manj, je 0,65 $ na pogodbo.

1,50 $ pristojbina za terminske pogodbe: Če trgovanje prihodnosti, E*TRGOVINA zaračuna razumno pristojbino.

Napredna orodja za trgovanje: E*TRADE ponuja nagrajena orodja za trgovanje z možnostmi, vključno z zmožnostjo tehtanja tveganj in koristi, ustvarjanjem prilagodljive verige možnosti, izpopolnjevanjem vaše strategije in še več.

Program odkupa Dime: E*TRADE vam omogoča zapiranje pozicij za kratke opcije brez pogodbene provizije, če je njihova cena 0,10 USD ali manj.

Trgovanje s kriptovalutami: Z E*TRADE lahko trgujete tudi s prihodnjimi možnostmi kriptovalute za 2,50 USD na pogodbo.

Za koga je

Tako kot TD Ameritrade je tudi E*TRADE primeren za vlagatelje v napredne opcije, ki lahko izkoristijo prednosti njegovih analitičnih orodij in scenarijev. Ker E*TRADE ponuja popuste za velik obseg trgovanja, je najboljši tudi za tiste, ki nameravajo trgovati s 30 ali več opcijskimi pogodbami na četrtletje.

Prednosti

 • Cenejša menjava možnosti za tiste z več kot 30 poslov na četrtletje
 • Napredna orodja za trgovanje z možnostmi
 • Sposobnost trgovanja s terminskimi pogodbami za kriptovalute

Slabosti

 • Dražje trgovanje z opcijami za tiste, ki imajo manj kot 30 poslov na četrtletje
 • Terminske možnosti so dražje


TradeStation

TradeStation ima eno najmočnejših platform za spletno trgovanje na trgu. Tako kot mnoge druge platforme ponuja trgovanje brez provizije in nekatera najnaprednejša orodja za trgovanje. TradeStation posebej ponuja robustno orodje za trgovanje z možnostmi z obilico izobraževalnih virov, ki vam bodo pomagali začeti.

Ključne funkcije

Struktura pristojbin: TradeStation zaračuna med 0,50 in 0,60 USD za delniške in indeksne opcijske pogodbe ter 1,50 USD pristojbino za terminske opcijske pogodbe.

Več struktur računov: Ko se prijavite za TradeStation, imate lahko račun TS GO ali TS SELECT, odvisno od vašega začetnega depozita. Stranke TS GO dobijo cenejše opcijske pogodbe.

OptionStation Pro: Namizna platforma TradeStation ponuja napredno analitiko trgovanja in možnost izvajanja različnih scenarijev pred hitrim sklenitvijo poslov.

Izobraževalna orodja: TradeStation ponuja obilo izobraževalnih orodij in virov, ki vam pomagajo pri učenju trgovanja z možnostmi, vključno z brezplačnim vodnikom, ki ga lahko prenesete.

Za koga je

TradeStation ponuja veliko naprednih analitičnih funkcij, zaradi česar je popoln za vlagatelje, ki jih lahko izkoristijo. Ker stranke TS SELECT dobijo cenejše opcijske pogodbe, je TradeStation še posebej ugoden za tiste, ki lahko izpolnijo zahtevo po financiranju za račun TS SELECT.

Prednosti

 • Opcijske pogodbe s popustom za stranke TS GO
 • Zelo prilagojene funkcije trgovanja in analitike
 • Poceni opcijske pogodbe v primerjavi s konkurenti

Slabosti

 • Ko ste stranka TS SELECT, plačate več za opcijske pogodbe
 • Veliko minimalno stanje, da postanete stranka TS SELECT


Tastyworks

Za številne platforme za spletno trgovanje so opcijske pogodbe le eden izmed naložbenih produktov, ki jih ponujajo. Ampak za Tastyworks, možnosti so njihov kruh in maslo. Ustanovitelji so bili trgovci z opcijami na Chicago Board Options Exchange in so pomagali pri pionirskem trgovanju z opcijami za male vlagatelje. Kot rezultat, ni presenetljivo, da imajo odlično platformo za trgovanje z možnostmi.

Ključne funkcije

Struktura pristojbin: Tastyworks zaračuna provizijo v višini 1,00 USD za odprtje opcije borze ali sklada, s katerim se trguje na borzi (ETF), 2,50 USD za odpiranje terminske opcije in 1,50 USD za sklenitev mikro terminske pogodbe. Za trgovanje z opcijami ni provizije za zapiranje.

Navdih za trgovanje v aplikaciji: Tastyworks vam omogoča ogled zanimivih novih poslov, ki vas bodo navdihnili za vašo naslednjo trgovino z opcijami.

Tehnične lastnosti: Tastyworks ima številne funkcije trgovanja in analitike, vključno z analizo krivulje, hitrim roll, prilagoditvami naročil in več.

Za koga je

Tastyworks ima edinstveno cenovno strukturo, kjer plačate provizijo za sklenitev pogodbe, ne pa za sklenitev pogodbe. Omejujejo tudi provizijo na 10 USD, kar lahko zmanjša stroške za trgovce z opcijami z večjim obsegom.

Prednosti

 • Osredotočite se na trgovanje z opcijami
 • Brez provizije za zapiranje opcij

Slabosti

 • Višje provizije na pogodbo
 • Lahko bi bilo zmedeno za vlagatelje novih možnosti


Interaktivni posredniki

Interaktivni posredniki se dosledno uvršča med najboljše platforme za trgovanje z opcijami in drugimi vrednostnimi papirji zaradi svoje preglednosti, nizkih provizij za trgovanje ter trgovalnih orodij in analize. Ponujajo tako stopenjske kot fiksne strukture cen, kjer boste plačali fiksni znesek na pogodbo ali znesek, ki temelji na obsegu trgovanja z opcijami.

Ključne funkcije

Fiksne in stopenjske cene: Interactive Brokers zaračuna 0,65 USD provizije za opcijske pogodbe s fiksno ceno in 0,15 USD – 0,65 USD provizijo za opcijske pogodbe z stopenjskimi cenami.

OptionsTrader: OptionsTrade je robustno trgovalno orodje Interactive Broker, kjer lahko ustvarite in upravljate svoja naročila opcij.

Graditelj strategije možnosti: Podjetje ima strateška orodja, ki vam pomagajo načrtovati naslednjo trgovino, dostopati do različnih trgovinskih kombinacij, napovedi in še več.

Za koga je

Interactive Brokers je idealen za izpopolnjene aktivne trgovce, ki lahko izkoristijo njihova robustna orodja, kot tudi za tiste z računi IBKR Pro, ki lahko uživajo v stopenjskih cenah.

Prednosti

 • Večstopenjske cene omogočajo ugodnejše pogodbe za trgovce z velikim obsegom
 • Orodja, namenjena trgovcem z opcijami
 • Izobraževalna orodja in viri

Slabosti

 • Napredna platforma za trgovanje je morda preveč zmedena za začetnike
 • Zapletena struktura cen


Robin Hood

Robin Hood je dobro znana platforma za trgovanje, ki jo uporabljajo mali vlagatelji. Njegovo vlaganje brez provizije je postalo priljubljeno v času, ko jih je le malo ponujalo. Osredotoča se na naložbe, ki jih uživajo aktivni trgovci, vključno z delnicami in opcijskimi pogodbami. Robin Hood ima najpreprostejšo platformo med vsemi posredniki z najmanj orodji in viri, vendar ima prednost popolnoma brezplačnega trgovanja.

Ključne funkcije

Brez provizij ali pogodbenih provizij: Za razliko od drugih platform na tem seznamu, Robinhood ne zaračunava provizij za trgovanje z opcijami.

Enostavna aplikacija in vmesnik: Medtem ko mnoga podjetja ponujajo robustne, a zapletene vmesnike za trgovce, je aplikacija Robinhood poenostavljena za enostavno uporabo.

Za koga je

Robinhood je za vlagatelja, ki želi preprosto platformo in brez provizij ali pogodbenih provizij.

Prednosti

 • Brez provizije ali pristojbin
 • Ni minimalnega računa
 • Preprost in razumljiv vmesnik

Slabosti

 • Omejena podpora strankam
 • Omejena izobraževalna orodja in viri


Webull

Podobno kot Robinhood, Webull je preprosto spletno borznoposredniško podjetje, ki ponuja trgovanje brez provizije z izbranimi vrstami vrednostnih papirjev, vključno z Webullom. Storitev je privlačna za vlagatelje, ki raje trgujejo v aplikaciji. Kljub preprostosti in naravnanosti na mobilne naprave, Webull še vedno ponuja orodje za poglobljeno analizo, ki vam pomaga pri načrtovanju poslov.

Ključne funkcije

Brez provizij ali pogodbenih provizij: Webull ne zaračunava provizij za trgovanje z opcijami.

Orodje za poglobljeno analizo: Webull sodeluje z Nasdaqom, da svojim strankam zagotovi vrhunske tržne podatke.

Za koga je

Webull ponuja preprosto in brezplačno trgovanje, ki ga ponuja Robinhood, vendar z bolj poglobljenimi orodji za analizo, ki vlagateljem pomagajo pri učenju trga.

Prednosti

 • Brez provizij ali pogodbenih provizij pri trgovanju z opcijami
 • Enostavna platforma, ki je enostavna za uporabo
 • Orodje za poglobljeno analizo

Slabosti

 • Manj analiz in izobraževalnih orodij kot nekateri konkurenti

Kako smo jih izbrali?

Z vsemi trgovalnimi platformami, ki so danes na trgu, se morda sprašujete, kako izberemo platforme za možnosti trgovanja na tem seznamu. Dve od naših prednostnih nalog pri oblikovanju tega seznama sta bili pristojbine in orodja za analizo.

Nekatere platforme, kot so TD Ameritrade, E*TRADE in TradeStation, resnično blestijo na obeh področjih. Vsak ponuja cenovno ugodne pogodbe z odličnimi digitalnimi orodji. Druge platforme, kot sta Robinhood in Webull, imajo manj robustna orodja, vendar pristojbin preprosto ni mogoče premagati.

Kje lahko vadite trgovanje z opcijami?

Opcije so napredna strategija trgovanja, ki prinaša več tveganja kot preprosto trgovanje z delnicami. Zaradi tega je pomembno, da v celoti razumete, kako te naložbe delujejo, preden začnete. Simulatorji trgovanja z možnostmi vam omogočajo, da vadite možnosti trgovanja. Natančno boste izvedeli, kako te pogodbe delujejo, kako jih izvajati in kakšna so možna tveganja.

Dve najboljši platformi za vadbo možnosti trgovanja in učenje vrvi sta platforma paperMoney podjetja TD Ameritrade in Power E*TRADE podjetja E*TRADE. Če nameravate uporabljati TD Ameritrade ali E*TRADE za trgovanje z opcijami, boste že dobro razumeli platforme.

Izvedite več >>> Pregled trgovanja z opcijami

Spodnja črta

Trgovanje z opcijami je lahko zmedeno in zagotovo ni primerno za vlagatelje začetnike, vendar je lahko razburljiva naložbena strategija, ko ste pripravljeni. Del priprave na trgovanje z opcijami je iskanje najboljše platforme za trgovanje z opcijami.

Čeprav ne vsak spletni posrednik ponuja trgovanje z možnostmi, obstaja veliko odličnih izbir, med katerimi lahko izbirate. Vsaka ponuja nekaj edinstvenega, zato pri izbiri platforme upoštevajte svoje posebne potrebe. Nekatere platforme so zaradi svojih izobraževalnih virov boljše za začetnike. Drugi so kot nalašč za izkušene profesionalce in ponujajo napredna orodja za analizo. Dobra novica je, da obstaja platforma za vsako trgovanje z opcijami.

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Leave a Comment

error: Content is protected !!