Lasso Review – Kako pridobiti več prihodkov od podružnic

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Spodaj je partnerstvo z Lasso. Vsa mnenja so 100% moja v tem pregledu Lasso. Uživajte!

Leta 2016 sem začel svoj tečaj pridruženega trženja za blogerje, Smisel za affiliate marketing. Kot strokovnjak za affiliate marketing sem prejel številna vprašanja o najboljšem vtičniku WordPress za upravljanje pridruženega trženja.

V preteklih letih sem si vedno prizadeval za preprostost in preprosto uporabljal PrettyLinks. Toda zdaj obstaja toliko bolj robustnih možnosti, ki so se izkazale za veliko bolj učinkovite in koristne, tako da lahko z bloganjem zaslužite več.

Zaradi tega preizkušam novo možnost, o kateri sem slišala odlične stvari – Lasso.

Ne glede na to, ali iščete nekaj drugega za poskus, ali če ste nov bloger, Lasso je priljubljen vtičnik za pridruženo trženje za blogerje.

Lasso je vtičnik WordPress, ki pomaga pridruženim tržnikom povečati razmerje med prikazi in kliki ter poenostavlja upravljanje povezav podružnic.

Malo mi je nerodno povedati, da sem tako dolgo čakal, da sem poskusil nekaj novega, še posebej kot nekdo, ki vodi tečaj pridruženega trženja.

Vendar sem navdušen, da vidim, kako bo to pomagalo stopnjam konverzije in izboljšalo Making Sense of Cents in moje bloganje.

Danes bom govoril o tem, kaj je Lasso, dragocenih funkcijah, ki so vključene, ceni in mojih splošnih mislih o tem vtičniku WordPress za pridruženo trženje.

Tukaj je moj Lasso Review.

Kaj je Lasso?

Lasso je ustvarila ekipa, ki vodi spletna podjetja od leta 2012. Lasso so zgradili, ker so želeli boljšo rešitev za upravljanje svojih partnerskih povezav. To je super, ker pomeni, da so ga zgradili lastniki spletnih mest za lastnike spletnih mest!

Andrew Fiebert, eden od soustanoviteljev Lassa, vodi tudi priljubljen denarni blog Listen Money Matters. Ker sem še vedno nov pri Lassu, sem vključil posnetke zaslona z njegove nadzorne plošče Lasso, ko se bolj seznanim s tem vtičnikom za pridruženo trženje.

Z Lasso lahko popravite svoje prekinjene povezave, poiščete nove izdelke in storitve za skupno rabo ter ustvarite uporabniku prijazne zaslone po meri.

Lasso je vse-v-enem WordPress podružnični marketinški vtičnik, ki vam pomaga ustvariti zaslone po meri za vaše podružnice, kot je spodnji.

To je ena stvar, ki sem jo v preteklih letih pogrešal pri Making Sense of Cents, zato mislim, da je to dragocen dodatek, ki mi bo pomagal narediti moje objave na blogu bolj prijazne in sestavljene skupaj.

Z vtičnikom za pridruženo trženje Lasso lahko tudi:

Kot lahko vidite, obstaja veliko področij, na katerih vam lahko Lasso pomaga izboljšati vašo strategijo pridruženega trženja, tako da lahko z bloganjem zaslužite več.

Je veliko več kot storitev prikrivanja povezav, čeprav počne tudi to, tako da brez skrbi.

Kaj storiti, če že uporabljate drug vtičnik za affiliate marketing.

Torej, če ste podobni meni, boste morda nekoliko oklevali, da preizkusite nov vtičnik WordPress za podružniško trženje.

Zame že leta uporabljam isto, zato se mi zdi poskusiti nekaj novega vedno malce strašljivo in kot veliko dela.

Vendar vem, da obstajajo boljše možnosti, ki vam lahko pomagajo izboljšati svojo strategijo pridruženega trženja in da obstajajo stvari, ki jih morda zamudite.

Torej, ena prvih stvari, ki sem se vprašala, ko je šlo za preizkus Lasso, je bila, ali lahko svoje trenutne pridružene povezave zlahka prenesem na Lasso.

In, odgovor je da!

Z Lasso lahko uvozite partnerske povezave iz drugih vtičnikov z orodjem za uvoz vtičnikov Lasso.

Lasso lahko preizkusite na svojem spletnem mestu tako, da uvažate eno povezavo naenkrat ali uporabite funkcijo »množičnega uvoza«. Lasso uvozi povezave iz priljubljenih vtičnikov WordPress, kot so:

 • Lepe povezave
 • AmaLinksPro
 • GeniusLink
 • EasyAzon
 • AAWP

Vsako uvoženo povezavo lahko upravljate z ene strani na nadzorni plošči Lasso. Če se odločite, da Lasso ni primeren, lahko te povezave vrnete v prvotno stanje. Torej, to je tolažilno vedeti, ker vem, da je lahko strašljivo preklopiti.

Posnetek zaslona si lahko ogledate spodaj:

Kaj mi je všeč na armaturni plošči Lasso.

Z nadzorno ploščo Lasso (ki je prav na vašem spletnem mestu, zato se vam ni treba posebej prijavljati) lahko na enem mestu spremljate vse povezave svojih podružnic in izdelkov. Ko se odpravite na nadzorno ploščo Lasso, boste videli zaslon, ki prikazuje:

 • Povezani URL
 • Ime izdelka
 • Slika
 • Skupina povezav
 • Skupno število povezav na vašem spletnem mestu

Poleg tega boste na vrhu videli, katere povezave so prekinjene, povezave do izdelkov, ki jih ni na zalogi, pa tudi možne priložnosti za zaslužek.

Z Lasso boste videli zlomljeno opozorila o povezavah samodejno na vaši nadzorni plošči, kot boste videli na spodnji sliki.

Kliknite ikono pokvarjene povezave in na vašem spletnem mestu boste videli vse pokvarjene partnerske povezave:

Če kliknete stolpec »Lokacije« za določeno partnersko povezavo, si lahko ogledate vsako mesto na vašem spletnem mestu s kontekstom za to povezavo.

Na primer, ko kliknete podružnico, navedeno na vrhu strani na zgornjem posnetku zaslona (Arcadia Power), je na tem spletnem mestu 11 lokacij z nedelujočimi povezavami Arcadia Power.

Lasso skenira vaše spletno mesto in najde vsako poškodovano partnersko povezavo Arcadia Power. Ta stran nam prikazuje tri stvari:

 1. Vsebina z URL-jem (npr. objava na blogu)
 2. Povezava s kontekstom (tj. njegovo sidro in kako je prikazano v vaši objavi)
 3. Vrsta povezave (npr. besedilne povezave, slikovne povezave itd.)

To je ena mojih najljubših funkcij Lasso, ker so lahko prekinjene povezave na blogu zelo moteče.

Poleg tega jih je težko najti, če imate na svojem spletnem mestu na stotine ali tisoče povezanih povezav.

Vtičnik Lasso zelo olajša iskanje pokvarjenih povezav, tako da jih lahko zamenjate ali spremenite.

Kot je omenjeno zgoraj, lahko z nadzorno ploščo Lasso vidite tudi opozorila o izdelkih, ki niso na zalogi za URL-je Amazon. Na ta način, če opazite povezavo, ki že nekaj časa ni nosila izdelka, jo je najbolje zamenjati, da se vaši bralci ne bodo razočarali.

Povezave izdelkov, ki niso na zalogi, si lahko ogledate na nadzorni plošči Lasso, kot je prikazano spodaj:

Številnim trgovcem na drobno pogosto zmanjka izdelkov ali pa jih popolnoma prenehajo dobavljati. Ko to opazite, sledite istim korakom kot pri nedelujočih povezavah:

 • Kliknite ikono ni na zalogi
 • Poiščite povezave na svojem spletnem mestu
 • Zamenjajte ali odstranite

Morda ni smiselno navajati izdelka, če nikoli ni na voljo. Povezava, ki ni na zalogi, je lahko znak, da je podjetje ne izdeluje več, kar pomeni, da boste zagotovo želeli spremeniti svojo partnersko povezavo.

Kako dodati partnerske povezave v Lasso.

Dodajanje partnerskih povezav v Lasso je tako preprosto kot kopiranje in lepljenje URL-ja na nadzorno ploščo.

Ko ste pripravljeni dodati pridružene povezave v Lasso, zgrabite URL izdelka. Nato ga kopirajte in prilepite na Lassojevo nadzorno ploščo.

Če ste na primer podružnica Amazona, morate samo kopirati URL izdelka:

Nato pojdite na Lasso in kliknite »Dodaj novo povezavo« in prilepite URL na nadzorno ploščo:

Spodaj si lahko ogledate, kaj nastane:

Lasso samodejno potegne slike samo iz izdelkov Amazon. Za vse druge programe boste morali naložiti sliko, ki jo želite uporabiti.

Ta postopek sperite in ponovite, ko dodate povezave iz katerega koli partnerskega programa ali omrežja.

Ko ste pripravljeni svoji objavi dodati pridruženo besedilno povezavo, naredite to, kot bi običajno z urejevalnikom WordPress.

Priložnosti delujejo v Lassu.

Na vaši nadzorni plošči v razdelku »Priložnosti« Lasso išče dodatne načine za monetizacijo vašega spletnega mesta.

Išče:

 • Partnerski programi
 • ključne besede
 • Vsebina

Recimo, da želite na svojem spletnem mestu najti omembe izdelkov, ki še niso ovrednoteni. Predstavljajte si, da vodite spletno mesto za osebne finance, ki omenja aplikacijo za vračilo denarja Earny.

Veste, da ste jih omenili, vendar se ne morete spomniti, kje ste to storili.

Tukaj je opisano, kako lahko najdete omembe katere koli besede ali fraze na vašem spletnem mestu in jih spremenite v partnerske povezave. Začeli bomo s ključnimi besedami blagovne znamke (tj. ko iščete omembe določenih izdelkov).

 1. Pojdite na “Priložnosti”
 2. Pomaknite se navzdol in kliknite »Ključne besede«:
 3. Ustvarite svojo ključno besedo (za ta primer bomo uporabili Earny), tako da jo vnesete v iskalno polje in kliknete »Dodaj ključno besedo«
 4. Ponovno ga vnesite v iskalno polje, da povlečete to ključno besedo navzgor ob vsaki nemonetizirani omembi

Lasso najde vsako omembo vaše ključne besede na vašem spletnem mestu. Ob kateri vsebini se beseda nahaja.

Nasvet: Enak postopek lahko uporabite tudi s koncepti. Na primer, Earny je aplikacija za vračilo denarja, zato lahko ustvarite ključno besedno zvezo »cashback« ali »cashback app«, da vidite, kje se ta izraz pojavi na vašem spletnem mestu, nato pa ustrezno ovrednotite. Uporaba “Koncept” Ključna beseda vam omogoča, da najdete povezane omembe blagovne znamke. Primer konceptualnih ključnih besed bi bil, če bi bili podružnica za BlueHost in bi želeli na svojem spletnem mestu najti omembe besedne zveze »spletno gostovanje«. Sledili bi istim zgornjim korakom, tako da ustvarite ključno besedo »spletno gostovanje«. Nato bo Lasso skeniral vaše spletno mesto za vsako omembo te fraze.

Uporabite lahko Lasso’s Affiliate Program Detector, kjer so imajo bazo podatkov s skoraj 2.100 partnerskimi programi, na katere se lahko prijavite na njihovem spletnem mestu.

Torej, če se povežete z domeno (npr. ste se večkrat povezali z Bulletproof, vendar še ne pripadate njihovemu partnerskemu programu), Lasso prikaže vse s svojim partnerskim programom, ki se mu lahko pridružite.

Zgornji posnetek zaslona vam prikazuje pet stvari:

 1. Partnerski program
 2. Število programov Lasso, ki jih najdete na vašem spletnem mestu, na katere se lahko prijavite
 3. Izplačilo (tj. stopnja provizije)
 4. Potencialne priložnosti na vašem spletnem mestu, kjer bi lahko dodali partnersko povezavo
 5. Povezava do strani za prijavo podružnice

Prav tako lahko kliknete partnerski program, da si ogledate dodatne podrobnosti, ali uporabite iskalno polje nad stolpcem »Možne povezave«, da poiščete določeno podružnico.

Kako slediti podatkom o vaši partnerski povezavi z Lasso.

Tukaj si lahko ogledate, katere povezave so najbolj učinkovite, ko nastavite sledenje klikom.

Lasso lahko povežete s storitvijo Google Analytics in si ogledate svoje najuspešnejše podružnice glede na dogodek.

Na nadzorni plošči Lasso pojdite na Nastavitve > Splošno in nato v polje prilepite svoj ID sledenja Analytics. Nato kliknite »Omogoči sledenje klikom.«

Zdaj lahko sledite klikom (tudi dogodki) in izboljšajte strategijo monetizacije vašega partnerskega mesta.

Če želite to narediti, pojdite na Vedenje > Dogodki > Strani v storitvi Analytics.

To prikazuje padajoči vrstni red od najvišjega do najnižjega, vsak blog objava in stran z največjim številom klikov (tj. dogodek).

Z drugimi besedami, vidite vsako objavo v spletnem dnevniku in njeno skupno število klikov podružnic. Ta meritev vam omogoča, da ugotovite, katere objave v vašem spletnem dnevniku so bile največkrat kliknjene (kar vam omogoča, da prepoznate svoje najbolj donosne članke).

Kliknite katero koli stran, če si želite ogledati število klikov partnerskih povezav.

Koliko stane Lasso?

Lasso lahko preizkusite brezplačno z brezplačnim 14-dnevnim preskusom.

Po tem znaša 29 $ na mesec ali pa lahko plačate 289 $ za enoletno naročnino (kar pomeni 2 meseca brezplačno).

My Lasso Review – Povzetek

Zgornje funkcije so nekatere stvari, ki me najbolj veselijo, ko gre za preizkušanje Lasso.

Imajo tudi številne druge funkcije, ki bodo olajšale mojo stikalo, na primer prikrivanje povezav (da bo vaša partnerska povezava lepša in si jo je lažje zapomniti). Poleg tega lahko izberete, katere pridružene povezave želite prikriti, na primer, če morate ostati skladni (na primer z Amazonom, kjer ne morete povezovati plašča).

Lasso ima veliko dragocenih funkcij, ki bodo vsakemu blogerju pomagale izboljšati svoj prihodek od pridruženega trženja.

Všeč mi je, kako lahko svoje partnerske povezave še vedno naredim »lepe« z Lasso, vendar imam tudi možnost, da uporabim njihove robustnejše funkcije, kot je ustvarjanje prikazov po meri, preverjanje pokvarjenih povezav, ogled opozoril o izdelkih, ki niso na zalogi, preverjanje zgrešenih priložnosti in ogled analitike za partnerske povezave, ki jih načrtujem.

Verjamem, da je Lasso lahko dragocen dodatek za vsakogar, ki želi izboljšati svojo strategijo pridruženega trženja in se poglobiti v nekaj drugega kot preprosto prikrivanje povezav ali skrajšanje partnerskih povezav.

Upam, da vam je bila ta ocena Lasso všeč!

Tukaj lahko kliknete, da si ogledate Lasso s 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Kateri vtičnik za affiliate marketing uporabljate? Katera vprašanja želite, da vključim v ta pregled Lasso?

MY NUMBER 1 RECOMMENDATION TO CREATE FULL TIME INCOME ONLINE: CLICK HERE

Leave a Comment

error: Content is protected !!